سیستم مدیریت محتوا
ما در این مقاله آموزش سیستم مدیریت محتوا یا همان CMS می پردازیم .
به ترتیب به موضوعات زیر خواهیم پرداخت:
- سیستم مدیریت محتوا یا CMS چیست؟
- چگونه کارکرد یک CMS؟
- چگونه از یک CMS استفاده کنیم؟
- چرا باید استفاده کنیم؟ یا همان ویژگی های استاده از سیستم مدیریت محتوا چیست؟
- انواع CMS
CMS چیست؟
با یک CMS، می توانید محتوا را در یک رابط کاربر پسند ایجاد، مدیریت، اصلاح و منتشر کنید. شما می توانید طراحی و عملکرد سایت خود را با دانلود یا خرید قالب ها و افزونه ها به جای کدنویسی سفارشی کنید.
چگونگی کارکرد یک CMS
برای اینکه بفهمید یک CMS چگونه کار می کند، ابتدا باید بفهمید که ساخت یک سایت از ابتدا چگونه است.
برای افزودن متن، تصاویر، نوارهای ناوبری و سایر بلوک های ساختمانی یک سایت، با HTML شروع می کنید. سپس CSS را برای استایل دادن به آن عناصر اضافه می کنید تا با ظاهر و احساس منحصر به فرد برند شما مطابقت داشته باشد.
کار را با نوشتن مقداری جاوا اسکریپت به پایان می رسانید تا عملکردهای پیشرفته تری مانند CTAهای اسلاید به سایت خود اضافه کنید. سپس شما باید این فایل HTML را روی سرور خود آپلود کنید تا در پایگاه داده شما بایگانی شود.
هر زمان که می خواهید تغییراتی ایجاد کنید – حتی موارد ساده مانند به روز رسانی محتوا – باید فایل ها را از سرور دانلود کنید، آنها را باز کنید و کد HTML را با دست تغییر دهید. سپس باید مطمئن شوید که هیچ پیوند یا چیز دیگری را قبل از بارگذاری مجدد فایل ها به سرور خراب نکرده اید.
چگونگی استفاده شما از سیستم مدیریت محتوا
یک CMS از دو بخش اصلی تشکیل شده است:
یک برنامه مدیریت محتوا (CMA) و یک برنامه کاربردی تحویل محتوا (CDA). در مجموع، این برنامه ها اساساً تمام کدها، پرس و جوهای دیتا بیس و زیرساخت ها را در قسمت پشتی مدیریت می کنند تا بتوانید روی قسمت جلویی سایت خود تمرکز کنید.
برای مثال، به جای شروع با یک صفحه HTML خالی، با ویرایشگر محتوا میتوانید متن پررنگ، پیوندها و CTA اضافه کنید. با drag و drop برخی از ماژولها یا click روی چند دکمه به جای نوشته هایتان، تصاویر و جداول را وارد کنید.
در ادامه برای مثال، خواهید فهمید ایجاد یک پست وبلاگ با استفاده از وردپرس چقدر میتواند آسان باشد.
ویژگی های سیستم مدیریت محتوا یا CMS
1. بدون نیاز به دانش کدنویسی
2. همکاری آسان
3. نقش ها و مجوزهای کاربر
4. ویژگی ها و برنامه های افزودنی SEO
5. ویژگی های امنیتی و برنامه های افزودنی
6. قالب های از پیش طراحی شده
7. به روز رسانی ساده
8. قابلیت وبلاگ نویسی
9. زمان بندی محتوا
10. دسترسی آسان
انواع سیستم مدیریت محتوا یا CMS
WordPress
ایده آل برای: مشاغل کوچک و مشاغل آزاد
چرا از وردپرس استفاده کنید: وردپرس یک پلت فرم خود میزبانی است که میلیون ها سایت را میزبانی میکند. شما می توانید به راحتی و به سرعت یک سایت وردپرس را با استفاده از یک ویرایشگر بسازید و سپس آن را با هر یک از هزاران افزونه و تم موجود در دایرکتوری رسمی وردپرس یا سایر سایت های شخص ثالث سفارشی کنید.
درباره وردپرس مطالب و گفتنی های زیادی وجود دارد که در مقاله ای دیگر به آن خواهیم پرداخت.
Joomla
ایده آل برای: شرکت های جهانی
ایده آل برای: مشاغل تجارت الکترونیک
چرا از Magento استفاده کنید: نسخه خود میزبان مجنتو که به عنوان منبع باز مجنتو شناخته می شود، مانند دروپال دنیای تجارت الکترونیک است. بسیار منعطف و امن است، اما یادگیری و استفاده از تمام قابلیتها و برنامههای افزودنی داخلی آن دشوار است.
با Magento، میتوانید چندین فروشگاه را مدیریت کنید، از چندین ارائهدهنده حمل و نقل در سراسر جهان استفاده کنید، و در کشورها، زبانها و ارزهای مختلف تراکنشها را انجام دهید – همه در یک داشبورد.
دیدگاهتان را بنویسید