مسیر یادگیری بک اند


مسیر یادگیری بک اند بهترین روش برای شروع کارتان است.
جدول محتویات مسیر یادگیری بک اند:


چگونه با توسعه Backend شروع کنیم؟
یادگیری یکباره همه چیز می تواند بسیار سخت باشد، به همین دلیل است که آن را به مراحل تقسیم می کنیم. به این ترتیب، می توانید با سرعت خود یاد بگیرید و در صورت نیاز از ما میتوانید کمک بگیرید! بنابراین اگر قبلاً هرگز کدنویسی نکرده اید، نگران نباشید! ما شما را با اصول اولیه تحت پوشش قرار داده ایم.
در اینجا چند زمینه کلیدی وجود دارد که باید قبل از شروع کار با توسعه Backend بدانید:
- اینترنت
- اینترنت چگونه کار می کند؟
- HTTP چیست؟
- مرورگرها چگونه کار می کنند؟
- د دامنه چیست و چگونه کار می کند؟
- هاستینگ چیست؟
- DNS و چگونه کار می کند؟
- مبانی فرانت اند
- HTML
- مبانی CSS/SCSS
- مبانی جاوا اسکریپت
- چارچوب های CSS و اصول JS
- سیستم عامل و دانش عمومی
- استفاده از ترمینال
- مدیریت حافظه
- مدیریت فرآیند
- موضوع و همزمانی
- دستورات پایه ترمینال
- سیستم کنترل نسخه (Git)
مسیر یادگیری بک اند برای مبتدیان
به عنوان یک مبتدی، قبل از اینکه به موضوعات پیشرفته تر بروید، باید مطمئن شوید که اصول را درک کرده اید. برای مثال، قبل از یادگیری نحوه برقراری تماس REST API، دانستن نحوه کدنویسی ضروری است.همچنین مهم است که بفهمیم یک برنامه چگونه ساختار یافته است. قسمت فرانت اند با UI سروکار دارد، در حالی که بک اند با منطق سروکار دارد. فرانت اند چیزی است که کاربران با آن تعامل دارند، در حالی که بک اند چیزی است که کد پشت آن را ایجاد می کند.
این ممکن است گیج کننده به نظر برسد، اما در واقع بسیار ساده است. به این موضوع فکر کنید: قسمت فرانت فردی است که کت و شلوار می پوشد، در حالی که قسمت بک اند فردی است که همه لباس ها را می سازد. قسمت جلویی اطمینان حاصل می کند که همه چیز در بیرون خوب به نظر می رسد، در حالی که قسمت بک اند اطمینان می دهد که همه چیز در داخل خوب به نظر می رسد.
مسیر یادگیری بک اند برای هر بخش جهت کمک به شما طراحی شده. تا متوجه شوید که باید روی چه چیزی تمرکز کنید.

مبانی – یادگیری زبان و دیتابیس
از پرکاربردترین زبان های برنامه نویسی برای قسمت Backend یک برنامه عبارتند از:
- Javascript
- PHP
- Python
- Ruby
- C#
دو دسته اصلی دیتابیس وجود دارد:
- SQL
- NoSQL
پایگاه های داده SQL:
- PostgreSQL
- MySQL
- Oracle
پایگاه های داده NoSQL:
- Firebase
- MongoDB
- Cassandra
- InfluxDB

متوسط - یک فریم ورک بک اند را یاد بگیرید
- Node.js: محیطی است که به توسعه دهندگان نرم افزار اجازه می دهد تا هر دو قسمت فرانت و بک اند برنامه های وب را با استفاده از جاوا اسکریپت راه اندازی کنند.
- Laravel :به عنوان یکی از بهترین فریم ورک های PHP برای توسعه برنامه های کاربردی بحساب می آید. لاراول به ایجادبرنامه های فوق العاده با استفاده از یک شیوه ساده کمک می کند.
- Django: مجموعهای از کتاب خانه های پایتون است که به شما امکان میدهد به سرعت و کارآمد یک برنامه وب با کیفیت ایجاد کنید و هم برای فرانتاند و هم برای بکاند مناسب است.
- Rails یا Ruby on Rails: یک فریمورک متن باز که بر اساس زبان برنامه نویسی Ruby ساخته شده است. با استفاده از RoR، توسعه دهندگان نیازی به بازنویسی تک تک کدها در فرآیند توسعه برنامه های وب ندارند.
- ASP.NET: یک فریمورک برنامه کاربردی وب است که توسط مایکروسافت توسعه یافته و به بازار عرضه شده است تا به برنامه نویسان امکان ایجاد وب سایت های پویا را بدهد. به شما این امکان را می دهد که از یک زبان برنامه نویسی با امکانات کامل مانند سی شارپ برای ساخت برنامه های تحت وب به راحتی استفاده کنید.

پیشرفته – Api، حافظه پنهان، امنیت و تست
- REST
- JSON
- SOAP
- GSON
- XML-RPC
- AES
سه نوع cache وجود دارد:
- CDN
- Server Side
- Client Side
امنیت وب:
- HTTPS
- SSL
- CORS
- Hashing Algorithms
Backend Testing یک روش آزمایشی است که سمت سرور یا دیتابیس برنامه های کاربردی وب یا نرم افزار را بررسی می کند.

موارد تکمیلی – در پایان مسیر یادگیری بک اند بدانیم که:
مراحل پایانی مسیر یادگیری بک اند
بعد از اینکه تمام این مراحل را به پایان رساندید، نوبت به تمرین می رسد. میتوانید این کار را از طریق پروژههای منبع باز انجام دهید یا توصیه میکنیم کارآموزی یک شرکت بروید. به این ترتیب با کمک همکاران ارشد خود به راحتی تجربه کسب خواهید کرد.همچنین، یکی دیگر از راه های هوشمند برای معرفی خود به عنوان یک توسعه دهنده، استفاده از github است.
بازار کار بک اند
امروزه، با توجه به رشد پیشرفتهای حاصل از فناوری اطلاعات و ارتباطات، مشاغل آنلاین در حال شکل گیری هستند. یکی از عوامل اساسی در طراحی هر وبسایت، برنامه نویسی سمت سرور است. این قسمت در روند ساخت وبسایتها جدایی ناپذیر است.
با نگاهی به آمار کسب و کارهای آنلاین، میتوان مشاهده کرد که تعداد آنها رو به افزایش است. از این رو، نیاز به برنامه نویسان بکاند نیز به طور قابل ملاحظهای افزایش یافته است. وجود یک وبسایت به عنوان یک ابزار اساسی در مشاغل آنلاین لازم و ضروری است.با توجه به این تحولات، نمیتوان انکار کرد که نیاز بازار کار به برنامه نویسان بکاند به شدت افزایش یافته است. برنامه نویسان با تخصص در این حوزه، میتوانند به گسترش و پیشرفت کسب و کارهای آنلاین کمک شایانی کنند.و درامد بالایی داشته باشند.
دیدگاهتان را بنویسید