جستجو برای:
سبد خرید 0
  • خانه
  • وبلاگ
  • محصولاتداغ
    • طراحی سایت
    • برنامه نویسی
    • شبکه های اجتماعیحراج
    • آفیس
    • دوره های مدیریت شخصی
  • تماس با ما
  • درباره ی ما
  • خدمات دیگر ماجدید
    • لایت کمپانی
    • لایت منو
    • کار لایت
  • 01144156021
  • info@lightcollege.ir
  • لایت کمپانی
  • لیست علاقه مندی ها
0
لایت کالج
  • خانه
  • وبلاگ
  • محصولاتداغ
    • طراحی سایت
    • برنامه نویسی
    • شبکه های اجتماعیحراج
    • آفیس
    • دوره های مدیریت شخصی
  • تماس با ما
  • درباره ی ما
  • خدمات دیگر ماجدید
    • لایت کمپانی
    • لایت منو
    • کار لایت
آخرین اطلاعیه ها
جهت نمایش اطلاعیه باید وارد سایت شوید
ورود / عضویت

وبلاگ

لایت کالجاخباربرنامه نویسیپایتون چیست؟

پایتون چیست؟

8 فروردین 1401
برنامه نویسی
پایتون چیست؟

در مقاله « پایتون چیست؟ » خواهیم پرداخت به:

  • پایتون چیست؟ و تاریچه ظهور پایتون
  • جایگاه و میزان محبوبیت و اینده دار بودن پایتون
  • مزایای زبان پایتون
  • زمینه هایی که میتواند یک پایتون کار در آن فعالیت کند
  • میزان درآمد و حقوق پیمانکار
  • یک نقشه مطالعه دقیق برای شروع کار

زبان برنامه نویسی پایتون چیست؟

پایتون چیست؟ یک زبان برنامه نویسی همه منظوره و سطح بالا است که به طور گسترده مورد استفاده قرار می گیرد. در ابتدا توسط Guido van Rossum در سال 1991 طراحی و توسط بنیاد نرم افزار پایتون توسعه یافت.نحوی استفاده از آن به برنامه نویسان اجازه می دهد تا مفاهیم را در خطوط کمتری از کد بیان کنند.

Guido Van Rossum
Guido van Rossum

در اواخر دهه 1980، تاریخ در شرف نگارش بود. آن زمان بود که کار روی پایتون شروع شد. بلافاصله پس از آن،Guido Van Rossum در دسامبر 1989 کار خود را در Centrum Wiskunde و Informatica (CWI)(واقع در هلند) شروع کرد.

چگونگی شکل گرفتن

پایتون ابتدا به عنوان یک پروژه سرگرمی شروع شد زیرا او به دنبال یک پروژه جالب بود تا او را در کریسمس مشغول نگه دارد. زبان برنامه نویسی پایتون یک زبان برنامه نویسی ABC است که رابطی با سیستم عامل آمیب داشت و دارای ویژگی مدیریت استثنا بود. او قبلاً به ایجاد ABC در حرفه خود کمک کرده بود و مشکلاتی را در ABC دیده بود. اما بیشتر ویژگی ها را دوست داشت.

پس از آن کاری که او واقعاً بسیار هوشمندانه انجام داد. او از نحو ABC و برخی از ویژگی های خوب آن استفاده کرده بود. همچنین با شکایات زیادی همراه بود، بنابراین او آن مشکلات را به طور کامل برطرف کرد. یک زبان برنامه نویسی خوب ایجاد کرد که تمام نقص ها را برطرف کرده بود. الهام‌بخش این نام از برنامه تلویزیونی بی‌بی‌سی – “سیرک پرنده مونتی پایتون” گرفته شد. زیرا او از طرفداران پر و پا قرص این برنامه تلویزیونی بود.

 

همچنین می‌خواست نامی کوتاه، منحصر به فرد و کمی مرموز برای اختراع خود داشته باشد و به همین دلیل نام آن را پایتون گذاشت! او “دیکتاتور خیرخواه مادام العمر” (BDFL:تعداد کمی از رهبران پروژه‌های نرم‌افزاری آزاد و متن باز) بود.ایشون در 12 ژوئیه 2018 از سمت رهبری کنار رفت. مدتی طولانی برای گوگل کار می کرد، اما در حال حاضر، در Dropbox کار می کند.

تاریخ عرضه و فلسفه پایتون چیست؟

این زبان سرانجام در سال 1991 منتشر شد. زمانی که منتشر شد، از کدهای بسیار کمتری برای بیان مفاهیم استفاده می‌کرد، وقتی آن را با جاوا، C++ و C مقایسه می‌کنیم. فلسفه طراحی آن نیز بسیار خوب بود. هدف اصلی آن ارائه خوانایی کد و بهره وری پیشرفته توسعه دهندگان است. هنگامی که منتشر شد، بیش از حد کافی توانایی برای ارائه کلاس‌ها با ارث، چندین نوع دیتا اصلی مدیریت استثنا و توابع داشت.

در تصویر زیر لیستی اخرین اپدیت های پایتون در سال های اخیر را مشاهده میکنید:

"<yoastmark

جایگاه زبان برنامه نویسی پایتون چیست؟

رتبه‌بندی شرکت تحلیل‌گر RedMonk نشان‌دهنده محبوبیت مداوم پایتون به عنوان یک زبان برنامه‌نویسی سازمانی پیشرو به دلایل متعددی است. بر اساس مطالعه اخیر RedMonk، جاوا اسکریپت همچنین به عنوان زبان برنامه نویسی توسعه وب انتخابی برای تعداد قابل توجهی از سازمان ها همچنان محبوب است.

از بسیاری جهات، نمایش قوی پایتون در رتبه‌بندی – برگرفته از درخواست‌های کششی GitHub و داده‌های Stack Overflow – نشان‌دهنده دوام طولانی‌مدت آن در میان توسعه‌دهندگان DevOps است.

 

استفان اوگریدی، یکی از بنیانگذاران و تحلیلگر RedMonk در رتبه بندی زبان برنامه نویسی RedMonk: ژانویه 2021 می نویسد: «یکی از فقدان تغییراتی که ارزش ظاهر شدن را دارد، جایگاه شماره دو پایتون است. در واقع به رتبه اول نزدیکتر بود تا PHP پشت آن – اما توانایی پایتون در دفاع از رتبه بالای جدید خود قابل توجه است.

رتبه بندی پایتون در سال های اخیر
رتبه بندی پایتون در سال های اخیر

 

ریچل استفنز، تحلیلگر RedMonk که مسئول طراحی رتبه بندی زبان RedMonk است، به DevOps.com میگوید: رتبه بالای طولانی مدت پایتون به دلیل تطبیق پذیری آن قابل توجه است. گستردگی موارد استفاده – و کتابخانه‌های مرتبطی که از این موارد استفاده پشتیبانی می‌کنند.

محبوبیت مداوم پایتون چیست؟

همچنین بحث های زیادی در مورد علت محبوبیت مداوم پایتون در خارج از محدوده مطالعه وجود دارد. یک موضوع محبوب در انجمن ها، از جمله Reddit، Python معمولاً به عنوان یک زبان بسیار همه کاره، نسبتاً آسان برای یادگیری و یک زبان ساده و در عین حال ظریف توصیف می شود. در حالی که در مطالعه RedMonk ذکر نشده است، برخی از مهندسان نرم افزار و برنامه نویسان – مانند این نویسنده – درک می کنند که چگونه پایتون می تواند حس شهودی بیشتری داشته باشد و همچنین در مقایسه با مثلاً یک زبان کلاسیک مانند C++، سخت تر است.

در حالی که جاوا اسکریپت تا حد زیادی برای برنامه‌های وب و اسکریپت‌ها استفاده می‌شود. البته پایتون می‌تواند محبوب‌ترین زبان خارج از حوزه توسعه وب باشد. بنابراین رتبه دوم را در این مطالعه به خود اختصاص داد.

 

پیشرفت پایتون و حفظ رتبه خود نسبت به جاوا کار بزرگی بود. استفنز میگوید که ما به آینده جاوا و اکوسیستم جاوا ایمان قوی داریم و می دانیم که حجم وسیعی از جاوای سازمانی وجود دارد که در معیارهایی که ما استفاده می کنیم مشخص نشده است. ما صعود پایتون را به عنوان یک سود حاصل از استفاده از جاوا نمی بینیم.

برای جاوا اسکریپت، “علیرغم همه رقابت زبان های جدید، همه بحث های پراکندگی – و حتی انتقادات از خود زبان جاوا اسکریپت – به طور قابل توجهی محبوب است.”

به عبارت ساده، جاوا اسکریپت – با وجود مخالفانش – نیرویی از طبیعت باقی می ماند که هیچ چیز دیگری در صنعت وجود ندارد و هیچ نشانه ای در دیتا ها وجود ندارد که به این زودی ها تغییر کند.

پایتون در زمینه های غیر وب چگونه است

در همین حال، در کتاب Hardcore Programming for Mechanical Engineers(از No Starch Press)، جاوا اسکریپت و پایتون را در رتبه‌بندی‌های دیگر دنبال می‌کند. در حالی که پایتون نیز به دلایلی غیر از موارد موجود در RedMonk ، محبوب‌تر از جاوا اسکریپت است. برای مثال، پایتون بر اساس نظرسنجی Stack Overflow، به عنوان “تحت تعقیب ترین زبان” ذکر شده.

این نتایج تعجب آور نیست. آنجل سولا اوربایکتا، نویسنده این کتاب نوشت: پایتون یک زبان بسیار متنوع و سازنده است. نوشتن کد در پایتون لذت بخش است و کتابخانه استاندارد آن به خوبی مجهز است. تقریباً برای هر کاری که قصد انجام آنرا دارید، پایتون چیزی آماده کمک دارد.

با ایت تفاسیر میتوانید به آینده دار بودن زبان پایتون اطمینان داشته باشید، در زمینه وب هم دو موضوع بک اند و فرانت اند باید مورد بررسی قرار بگیرد که میتوانید در مقاله « تفاوت بین بک اند و فرانت اند » مطالعه کنید.

ولی به طور خلاصه خدمتتان عرض کنم که جاوااسکریپت در زمینه فرانت اند و پایتون در زمینه بک اند در شرکت های ایران نیرو استخدام میکند که تقاضای بازار کار برای این دو زبان زیاد میباشد که در حال حاضر بیشتر بازار کار را در زمینه وب جاوااسکریپت دارد ولی وقتی پایمان را از زمینه وب خارج بگذاریم پایتون پرچم دار زبان های در حال پیشرفت میباشد.

ویژگی های پایتون چیست؟

فواید پایتون که آن را متمایز از دیگر زبان ها میکند:

خواندن و نوشتن و یادگیری آن آسان است:

برنامه نویسی پایتون

پایتون یک زبان برنامه نویسی سطح بالا است که دارای دستور زبان انگلیسی است. این کار خواندن و درک کد را

آسان تر می کند. یادگیری پایتون واقعا آسان است، به همین دلیل است که بسیاری از افراد پایتون را به مبتدیان توصیه می کنند. در مقایسه با سایر زبان های اصلی مانند C/C++ و جاوا، برای انجام همان کار به خطوط کد کمتری نیاز دارید.

 بهبود بهره:

پایتون یک زبان بسیار سازنده است. به دلیل سادگی پایتون، توسعه دهندگان می توانند روی حل مشکل تمرکز کنند. آنها نیازی به صرف زمان زیادی برای درک نحو یا رفتار زبان برنامه نویسی ندارند. کد کمتری می نویسید و کارهای بیشتری انجام می دهید.

 

زبان تفسیر شده:

پایتون یک زبان تفسیر شده است به این معنی که پایتون مستقیماً کد را خط به خط اجرا می کند. در صورت بروز هر گونه خطایی، اجرای بعدی را متوقف می کند و خطای رخ داده را گزارش می دهد. پایتون فقط یک خطا را نشان می دهد حتی اگر برنامه چندین خطا داشته باشد. این امر اشکال زدایی را آسان تر می کند.

 

تایپ پویا:

پایتون تا زمانی که کد را اجرا نکنیم نوع متغیر را نمی شناسد. در حین اجرا به طور خودکار نوع دیتا را اختصاص می دهد. برنامه نویس نیازی به نگرانی در مورد اعلام متغیرها و انواع دیتا های آنها ندارد.

 

رایگان و متن باز:

  پایتون تحت مجوز منبع باز تایید شده OSI عرضه می شود. این امر استفاده و توزیع آن را رایگان می کند. می توانید کد منبع را دانلود کنید، آن را تغییر دهید و حتی نسخه پایتون خود را توزیع کنید. این برای سازمان هایی مفید است که می خواهند برخی رفتارهای خاص را اصلاح کنند و از نسخه خود برای توسعه استفاده کنند.

 

پشتیبانی از کتابخانه های گسترده: 

بعضی از کتاب خانه های پایتون

 

کتابخانه استاندارد پایتون بسیار بزرگ است، تقریباً می توانید تمام توابع مورد نیاز برای کار خود را پیدا کنید. بنابراین،شما هیچ وابستگی ای به کتابخانه های داخلی ندارید.

اما حتی با انجام این کار، Python (pip) کارها را برای ورود بسته‌های دیگر آسان‌تر می‌کند. این خود شامل بیش از بیست هزار بسته میباشد. برای افزایش میزان لایک و فالوور شما میتوانید حتی از کتاب خانه instapy استفاده کنید.مقاله ی « افزایش لایک اینستاگرام با پایتون » را میتوانید مطالعه کنید در این زمینه.

قابلیت اجرای بالا:

در بسیاری از زبان ها مانند C/C++، برای اجرای برنامه بر روی پلتفرم های مختلف باید کد خود را تغییر دهید. این در پایتون یکسان نیست. شما فقط یک بار می نویسید و آن را در هر جایی اجرا می کنید.

زمینه های فعالیت پایتون چیست؟

1. هوش مصنوعی و یادگیری ماشین

هوش مصنوعی با برنامه نویسی پایتون

قدرت پایتون چیست؟ از آنجایی که پایتون یک زبان برنامه نویسی پایدار، انعطاف پذیر و ساده است، برای پروژه های مختلف یادگیری ماشینی (ML) و هوش مصنوعی (AI) عالی است. در واقع، پایتون یکی از زبان‌های مورد علاقه در میان دانشمندانه در زمینه دیتا است و بسیاری از کتابخانه‌ها و بسته‌های یادگیری ماشین و هوش مصنوعی پایتون در دسترس هستند.

اگر به این برنامه کاربردی پایتون علاقه مند هستید، یادگیری عمیق و برنامه نویسی پایتون برای هوش مصنوعی با Microsoft Azure ExpertTrack می تواند به شما در توسعه مهارت های خود در این زمینه ها کمک کند. شما می توانید کاربردهای پایتون و یادگیری عمیق را در حین ارتقاء شغل خود در هوش مصنوعی کشف کنید.

2.آنالیز دیتا

انالیز دیتا

بسیار شبیه هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی است. تجزیه و تحلیل دیتا ها یکی دیگر از زمینه های به سرعت در حال توسعه که از برنامه نویسی پایتون استفاده می کند. در زمانی که ما بیش از هر زمان دیگری داده ایجاد می کنیم، نیاز به افرادی وجود دارد که بتوانند اطلاعات را جمع آوری، دستکاری و سازماندهی کنند. پایتون برای علم داده و تجزیه و تحلیل منطقی است.

این زبان برای یادگیری آسان، انعطاف پذیر و به خوبی پشتیبانی می شود، به این معنی که استفاده از آن برای تجزیه و تحلیل داده ها نسبتاً سریع و آسان است. هنگام کار با حجم زیادی از اطلاعات، برای دستکاری داده ها و انجام کارهای تکراری مفید است.

3.data visualisation

کتابخانه های data visualisation

تجسم داده ها یکی دیگر از زمینه های محبوب و در حال توسعه مورد علاقه است. باز هم، در بسیاری از نقاط قوت پایتون نقش دارد. پایتون علاوه بر انعطاف‌پذیری و منبع باز بودن، کتابخانه‌های نموداری متنوعی را با انواع ویژگی‌ها ارائه می‌کند. چه به دنبال ایجاد یک نمایش گرافیکی ساده یا یک طرح تعاملی تر باشید، می توانید کتابخانه ای متناسب با نیازهای خود پیدا کنید.

به عنوان مثال می توان به تجسم پانداها و Plotly اشاره کرد. امکانات بسیار زیاد است و به شما امکان می دهد داده ها را به بینش های معنادار تبدیل کنید.

4. برنامه های کاربردی برنامه نویسی

شما می توانید انواع برنامه ها را با استفاده از پایتون برنامه ریزی کنید. از زبان همه منظوره می توان برای ایجاد فهرست فایل ها، ایجاد رابط کاربری گرافیکی و API و موارد دیگر استفاده کرد. چه برنامه های بلاک چین، برنامه های صوتی و تصویری، یا برنامه های یادگیری ماشینی، می توانید همه آنها را با پایتون بسازید.

5. توسعه وب

توسعه وب با برنامه نویسی پایتون

پایتون یک انتخاب عالی برای توسعه وب است. این تا حد زیادی به این دلیل است که چارچوب‌های توسعه وب پایتون زیادی برای انتخاب وجود دارد، مانند جنگو، پیرامید و فلاسک.                                                                                                                                                               این چارچوب ها برای ایجاد سایت ها و سرویس هایی مانند Spotify، Reddit و Mozilla استفاده شدند.به لطف کتابخانه‌ها و ماژول‌های گسترده‌ای که با چارچوب‌های پایتون ارائه می‌شوند، عملکردهایی مانند دسترسی به دیتابیس، مدیریت محتوا و مجوز داده‌ها همگی امکان‌پذیر و به راحتی قابل دسترسی هستند. با توجه به تطبیق پذیری آن، جای تعجب نیست که پایتون به طور گسترده در توسعه وب مورد استفاده قرار گیرد.

6. توسعه بازی

اگرچه پایتون از استانداردهای صنعتی در توسعه بازی فاصله دارد، اما پایتون کاربردهای خود را در صنعت دارد. ایجاد بازی های ساده با استفاده از زبان برنامه نویسی امکان پذیر است، به این معنی که می تواند ابزار مفیدی برای توسعه سریع نمونه اولیه باشد. به طور مشابه، توابع خاصی (مانند ایجاد درخت گفتگو) در پایتون امکان پذیر است.

7. توسعه زبان

  • طراحی ساده و ظریف Python و نحو آن به این معنی است که الهام بخش ایجاد زبان های برنامه نویسی جدید است. زبان هایی مانند Cobra، CoffeeScript و Go همگی از نحوی مشابه Python استفاده می کنند.

این واقعیت همچنین به این معنی است که پایتون یک useful gateway language است. بنابراین، اگر در برنامه نویسی کاملاً تازه کار هستید، درک Python می تواند به شما کمک کند تا راحت تر به حوزه های دیگر منشعب شوید.

 

8.امور مالی یا Finance

پایتون به طور فزاینده ای در دنیای مالی مورد استفاده قرار می گیرد، اغلب در زمینه هایی مانند تجزیه و تحلیل کمی و کیفی. این می تواند یک ابزار ارزشمند در تعیین روند قیمت دارایی ها، پیش بینی ها و همچنین در خودکارسازی گردش کار در منابع مختلف دیتا باشد. پایتون یک ابزار ایده آل برای کار با مجموعه دیتا های بزرگ است. کتابخانه های زیادی برای کمک به جمع آوری و پردازش اطلاعات در دسترس هستند. به این ترتیب، این یکی از زبان های ترجیحی در صنعت مالی است.

 

9. SEO

seo

در زمینه seo جایگاه پایتون پیست؟ یکی دیگر از موارد غافلگیرکننده در لیست ما از کاربردهای پایتون در زمینه بهینه سازی موتورهای جستجو (SEO) است. این منطقه ای است که اغلب از اتوماسیون سود می برد، که مطمئناً از طریق پایتون امکان پذیر است.

خواه در حال اجرای تغییرات در چندین صفحه یا دسته بندی کلمات کلیدی باشد، پایتون می تواند کمک کند.فناوری‌های نوظهور مانند پردازش زبان طبیعی (NLP) نیز احتمالاً برای افرادی که در سئو کار می‌کنند مرتبط هستند. پایتون می‌تواند ابزاری قدرتمند در توسعه این مهارت‌های NLP و درک اینکه افراد چگونه جستجو می‌کنند و موتورهای جستجو چگونه نتایج را برمی‌گردانند، باشد.

 

10. طراحی

«پایتون برای چه چیزی استفاده می‌شود؟» احتمالاً انتظار نداشتید که طراحی در لیست قرار بگیرد. با این حال، پایتون را می توان برای توسعه برنامه های کاربردی طراحی گرافیک استفاده کرد.

با کمال تعجب، این زبان در طیف وسیعی از نرم افزارهای تصویربرداری دو بعدی مانند Paint Shop Pro و Gimp استفاده می شود.پایتون حتی در نرم‌افزارهای انیمیشن سه بعدی مانند Lightwave، Blender و Cinema 4D استفاده می‌شود و نشان می‌دهد که چقدر زبان همه کاره است.

حقوق پایتون کار ها

در یک کلام شما هیچ مشکلی در این زمینه نخواهید داشت، شما میتوانید با یک نگاه به سایت جابینجا شما  میتوانید مشاهده کنید که با یادگرفتن این زبان حقوق های خوبی در انتظار شماست. همین طور اگر قصد مهاجرت از ایران را دارید باید بگم باز هم شما از درامد و حقوق سالیانه فوق العاده ای برخوردارید .

همچنین شما میتوانید از طریق فری لنسرینگ نیز کسب درآمد کنید و خیلی در زمینه درآمد زایی دستتون بازه شما میتوانید برای مطالعه بیشتر روی این لینک کلیک کن.

مسیر مطالعه زبان پایتون

ما به شما یه مسیر رو نشان میدهیم که به راحتی بتوانید سر فصل های اصلی پایتون را مشاهده کنید و یک شمای کلی از تمام مباحثی که باید مطالعه شود و تضمین میشه اگر همین طور مرحله به مرحله اگر قدم هارو درست مثل نقشه پایین طی کنید به نتیجه دلخواهتان میرسید شما میتوانید از این لینک  استفاده کنید و یک شروع انفجاری در زبان پایتون داشنه باشید.

برنامه نویسی پایتون

حال با مطالعه مقاله پایتون چیست؟ شما آماده مطالعه و شروع یادگیری زبان برنامه نویسی پایتون هستید.

شما بعد مطالعه این مقاله بگویید، پایتون چیست؟

 

برچسب ها: آموزش برنامه نویسیبرنامه نویسیبرنامه نویسی پایتونبرنامه نویسی وببک اندپایتونتاریخچه پایتونمطالعه پایتون
جدیدتر افزایش لایک اینستاگرام با زبان پایتون
قبلی مسیر یادگیری فرانت اند

1 Comment

به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.

  • بازتاب: آموزش برنامه نویسی در آمل | لایت کالج
  • بازتاب: هوش مصنوعی چیست؟| آینده و گذشته هوش های مصنوعی | لایت کالج

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

جستجو برای:
پشتیبانی
دسته‌ها
  • office
  • آکادمی
  • بدون دسته بندی
  • برنامه نویسی
  • ترفند
  • سئو
  • سیستم مدیریت محتوا
  • کدنویسی
  • کسب و کار
  • وردپرس
  • ووکامرس
برچسب‌ها
CMS آموزش برنامه نویسی آموزش ترفند آموزش جامع برنامه نویسی آموزش جامع ساخت ربات تلگرام آموزش جامع ووکامرس آموزش در لایت کالج آموزش رایگان زبان C آموزش رایگان ووکامرس آموزش ربات تلگرام در آمل آموزش ربات تلگرام در مازندران آموزش زبان C آموزش زبان c رایگان آموزش ساخت ربات تلگرام آموزش ساخت ربات تلگرام در مازندران آموزش فروشگاه ساز آموزش نوشتن بلاگ آموزش ووکامرس آموزش کامل ربات تلگرام آموزش کامل ووکامرس اضافه کردن محصول به ووکامرس انواع محتوا برنامه نویسی برنامه نویسی بد برنامه نویسی بک اند برنامه نویسی ربات تلگرام برنامه نویسی وب برنامه نویسی پایتون بک اند تمیز نویسی کد تولید محتوا تولید محتوا در آمل درآمد با برنامه نویسی دورکاری ربات تلگرام زبان برنامه نویسی زبان برنامه‌نویسی ++C ساخت ربات تلگرام حرفه ای سیستم مدیریت محتوا طراحی سایت وردپرس ووکامرس پایتون کارآفرین یادگیری پایتون
  • محبوب
  • جدید
  • دیدگاه ها
پشتیبانی
سایت لایت کالج با هدف بالا بردن سطح اطلاعات و رسیدن به اهداف بزرگ شما عزیزان ، در راستای پیشرفت و تعالی فعالیت میکند.
دسترسی سریع
  • خانه
  • دوره ها
  • تماس با ما
  • پیشخوان
  • آموزش محصول ووکامرس
  • آموزش ربات تلگرام
  • آموزش زبان C
  • آفیس

نماد ها

تماس
  • آمل، خیابان 17 شهریور
  • 01144156021
  • info@lightcollege.ir
© تمامی حقوق متعلق به سایت لایت کالج میباشد.
اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
ارسال به ایمیل
https://lightcollege.ir/?p=6864
ورود به سیستم ×
کد تایید
لطفاً کد تأیید ارسال شده به آن را تایپ کنید
ارسال
ورود با کد یکبارمصرف
واتساپ
ارسال مجدد کد یکبار مصرف(00:120)
آیا حساب کاربری ندارید؟
نام‌نویسی

ارسال مجدد کد یکبار مصرف (00:120)
برگشت به صفحه ورود به سایت
  • (+93) Afghanistan
  • (+355) Albania
  • (+213) Algeria
  • (+1) American Samoa
  • (+376) Andorra
  • (+244) Angola
  • (+1) Anguilla
  • (+1) Antigua
  • (+54) Argentina
  • (+374) Armenia
  • (+297) Aruba
  • (+61) Australia
  • (+43) Austria
  • (+994) Azerbaijan
  • (+973) Bahrain
  • (+880) Bangladesh
  • (+1) Barbados
  • (+375) Belarus
  • (+32) Belgium
  • (+501) Belize
  • (+229) Benin
  • (+1) Bermuda
  • (+975) Bhutan
  • (+591) Bolivia
  • (+599) Bonaire, Sint Eustatius and Saba
  • (+387) Bosnia and Herzegovina
  • (+267) Botswana
  • (+55) Brazil
  • (+246) British Indian Ocean Territory
  • (+1) British Virgin Islands
  • (+673) Brunei
  • (+359) Bulgaria
  • (+226) Burkina Faso
  • (+257) Burundi
  • (+855) Cambodia
  • (+237) Cameroon
  • (+1) Canada
  • (+238) Cape Verde
  • (+1) Cayman Islands
  • (+236) Central African Republic
  • (+235) Chad
  • (+56) Chile
  • (+86) China
  • (+57) Colombia
  • (+269) Comoros
  • (+682) Cook Islands
  • (+225) Côte d'Ivoire
  • (+506) Costa Rica
  • (+385) Croatia
  • (+53) Cuba
  • (+599) Curaçao
  • (+357) Cyprus
  • (+420) Czech Republic
  • (+243) Democratic Republic of the Congo
  • (+45) Denmark
  • (+253) Djibouti
  • (+1) Dominica
  • (+1) Dominican Republic
  • (+593) Ecuador
  • (+20) Egypt
  • (+503) El Salvador
  • (+240) Equatorial Guinea
  • (+291) Eritrea
  • (+372) Estonia
  • (+251) Ethiopia
  • (+500) Falkland Islands
  • (+298) Faroe Islands
  • (+691) Federated States of Micronesia
  • (+679) Fiji
  • (+358) Finland
  • (+33) France
  • (+594) French Guiana
  • (+689) French Polynesia
  • (+241) Gabon
  • (+995) Georgia
  • (+49) Germany
  • (+233) Ghana
  • (+350) Gibraltar
  • (+30) Greece
  • (+299) Greenland
  • (+1) Grenada
  • (+590) Guadeloupe
  • (+1) Guam
  • (+502) Guatemala
  • (+44) Guernsey
  • (+224) Guinea
  • (+245) Guinea-Bissau
  • (+592) Guyana
  • (+509) Haiti
  • (+504) Honduras
  • (+852) Hong Kong
  • (+36) Hungary
  • (+354) Iceland
  • (+91) India
  • (+62) Indonesia
  • (+98) Iran
  • (+964) Iraq
  • (+353) Ireland
  • (+44) Isle Of Man
  • (+972) Israel
  • (+39) Italy
  • (+1) Jamaica
  • (+81) Japan
  • (+44) Jersey
  • (+962) Jordan
  • (+7) Kazakhstan
  • (+254) Kenya
  • (+686) Kiribati
  • (+965) Kuwait
  • (+996) Kyrgyzstan
  • (+856) Laos
  • (+371) Latvia
  • (+961) Lebanon
  • (+266) Lesotho
  • (+231) Liberia
  • (+218) Libya
  • (+423) Liechtenstein
  • (+370) Lithuania
  • (+352) Luxembourg
  • (+853) Macau
  • (+389) Macedonia
  • (+261) Madagascar
  • (+265) Malawi
  • (+60) Malaysia
  • (+960) Maldives
  • (+223) Mali
  • (+356) Malta
  • (+692) Marshall Islands
  • (+596) Martinique
  • (+222) Mauritania
  • (+230) Mauritius
  • (+262) Mayotte
  • (+52) Mexico
  • (+373) Moldova
  • (+377) Monaco
  • (+976) Mongolia
  • (+382) Montenegro
  • (+1) Montserrat
  • (+212) Morocco
  • (+258) Mozambique
  • (+95) Myanmar
  • (+264) Namibia
  • (+674) Nauru
  • (+977) Nepal
  • (+31) Netherlands
  • (+687) New Caledonia
  • (+64) New Zealand
  • (+505) Nicaragua
  • (+227) Niger
  • (+234) Nigeria
  • (+683) Niue
  • (+672) Norfolk Island
  • (+850) North Korea
  • (+1) Northern Mariana Islands
  • (+47) Norway
  • (+968) Oman
  • (+92) Pakistan
  • (+680) Palau
  • (+970) Palestine
  • (+507) Panama
  • (+675) Papua New Guinea
  • (+595) Paraguay
  • (+51) Peru
  • (+63) Philippines
  • (+48) Poland
  • (+351) Portugal
  • (+1) Puerto Rico
  • (+974) Qatar
  • (+242) Republic of the Congo
  • (+40) Romania
  • (+262) Runion
  • (+7) Russia
  • (+250) Rwanda
  • (+290) Saint Helena
  • (+1) Saint Kitts and Nevis
  • (+508) Saint Pierre and Miquelon
  • (+1) Saint Vincent and the Grenadines
  • (+685) Samoa
  • (+378) San Marino
  • (+239) Sao Tome and Principe
  • (+966) Saudi Arabia
  • (+221) Senegal
  • (+381) Serbia
  • (+248) Seychelles
  • (+232) Sierra Leone
  • (+65) Singapore
  • (+1) Sint Maarten
  • (+421) Slovakia
  • (+386) Slovenia
  • (+677) Solomon Islands
  • (+252) Somalia
  • (+27) South Africa
  • (+82) South Korea
  • (+211) South Sudan
  • (+34) Spain
  • (+94) Sri Lanka
  • (+1) St. Lucia
  • (+249) Sudan
  • (+597) Suriname
  • (+268) Swaziland
  • (+46) Sweden
  • (+41) Switzerland
  • (+963) Syria
  • (+886) Taiwan
  • (+992) Tajikistan
  • (+255) Tanzania
  • (+66) Thailand
  • (+1) The Bahamas
  • (+220) The Gambia
  • (+670) Timor-Leste
  • (+228) Togo
  • (+690) Tokelau
  • (+676) Tonga
  • (+1) Trinidad and Tobago
  • (+216) Tunisia
  • (+90) Turkey
  • (+993) Turkmenistan
  • (+1) Turks and Caicos Islands
  • (+688) Tuvalu
  • (+1) U.S. Virgin Islands
  • (+256) Uganda
  • (+380) Ukraine
  • (+971) United Arab Emirates
  • (+44) United Kingdom
  • (+1) United States
  • (+598) Uruguay
  • (+998) Uzbekistan
  • (+678) Vanuatu
  • (+58) Venezuela
  • (+84) Vietnam
  • (+681) Wallis and Futuna
  • (+212) Western Sahara
  • (+967) Yemen
  • (+260) Zambia
  • (+263) Zimbabwe
دسته بندی دوره ها
دوره های من
دسته بندی دوره ها

عمومی

  • 5 دوره

برنامه نویسی

  • 4 دوره

برنامه نویسی تحت ویندوز

  • 1 دوره

آفیس

  • 2 دوره

مدیریت شخصی

  • 2 دوره

شبکه های اجتماعی

  • 1 دوره

نرم افزار مدیریت کارها

  • 2 دوره

طراحی سایت

  • 2 دوره
دوره های من
برای مشاهده خریدهای خود باید وارد حساب کاربری خود شوید
Instagram Whatsapp Telegram Google
مرورگر شما از HTML5 پشتیبانی نمی کند.

سوالی دارید؟ از ما بپرسید، کارشناسان ما در اسرع وقت با شما تماس می گیرند.

لایت کالج، آموزش برنامه نویسی

  • 01144156021
  • شنبه تا چهارشنبه از ساعت 9 تا 17
  • support@lightcompany.ir