آموزش تغییر قالب در ووکامرس
گاهی پس از ایجاد و طراحی وبسایت، نیاز به تغییر قالب در ووکامرس ممکن است. ووکامرس دارای قالبهای زیادی است که برای اهداف خود میتوانید استفاده کنید. وردپرس این فرآیند را برای کاربران ساده کرده است. اما تغییر قالب یک رویداد مهم است و قبل و بعد از آن، نکات خاصی را رعایت کنید تا ترافیک و وبسایت را از دست ندهید. در این مقاله به آموزش تغییر قالب وردپرس میپردازیم.
چک لیست قبل از تغییر قالب وردپرس
تغییر قالب در ووکامرس امکان پذیر است، اما نیاز به احتیاط دارد. این مراحل را دنبال کنید تا از از دست رفتن اطلاعات و مشکلات احتمالی جلوگیری کنید:
- خروجی گرفتن از مطالب مهم قالب فعلی.
- تست زمان بارگذاری سایت.
- نگهداری کدهای رهگیری.
- بکاپ گیری کامل از سایت.
- یادآوری تغییرات سایدبار.
- تنظیم سایت در حالت تعمیر و نگهداری تا انجام تغییرات.
- مطالب مهم را از طرح قالب فعلی خود کپی کنید
بعضی کاربران وردپرس ترجیح میدهند وبسایت خود را با افزودن کدهای مستقیم به فایل functions.php قالب شخصیسازی کنند. اما پس از این تغییرات، غالباً این کدها فراموش میشوند. اگر شما یا توسعهدهنده وبسایت، این تغییرات را ایجاد کردهاید، از پروندههای قالب فعلی خود استفاده کرده و کدهای اضافی را یادداشت کنید تا بتوانید آنها را به راحتی در پرونده جدید functions.php یا افزونه وردپرس جدید اضافه کنید.
چک لیست قبل از اعمال تغییرات
- تست زمان بارگذاری
قبل از تغییر قالب در ووکامرس، سرعت بارگذاری وبسایت را بررسی کنید تا پس از اعمال تغییرات، تفاوتها در زمان بارگذاری صفحه قابل مقایسه باشند. سرعت وردپرس نقش مهمی در تجربه کاربر و سئو دارد، بنابراین اطمینان حاصل کنید که پوسته جدید سریعتر از قبلی شما است.
- هیچ کد رهگیری را دور نیندازید
بعضی از کاربران، کدهای رهگیری را به طور مستقیم به فایلهای قالب اضافه میکنند. همچنین، قالبهای وردپرس وجود دارند که امکان افزودن کدهای Adsense یا Analytics را در تنظیمات فراهم میکنند. یکی از خطاهای رایج مبتدیان، نادیده گرفتن این کدها است.
- بک آپ کامل بگیرید
همواره پیشنهاد میشود قبل از انجام تغییر قالب در ووکامرس، از اطلاعات مهم مانند پستها، تصاویر، افزونهها و پایگاه داده خود پشتیبان بگیرید. برای ایجاد یک نسخه پشتیبان از کل وبسایت، میتوانید از یک افزونه بکآپ وردپرس استفاده کنید. پیشنهاد میشود که قبل از ادامه، فایلهای این نسخه پشتیبان را در رایانه خود ذخیره کنید.
- محتوای سایدبار
سایدبارها برای اضافه کردن ابزارکهای مختلف مانند لینکهای اجتماعی، تبلیغات و فرمهای اشتراک یا تماس مورد استفاده قرار میگیرند. در صورت وجود کد سفارشی در ویجت، حتماً این کد را کپی کرده و در رایانه خود ذخیره کنید تا بتوانید از آن در قالب جدید خود مجدداً استفاده کنید.
- سایت خود را به حالت تعمیر و نگهداری (Maintenance Mode) تغییر دهید.
هنگامی که تغییر قالب در ووکامرس خود را دارید، مناسب است آن را در حالت تعمیر و نگهداری قرار دهید تا تغییرات قابل مشاهده نباشند. این اقدام جلوی نمایش یک وبسایت در حال ساخت را در معرض دید بازدیدکنندگان میگیرد، که بهترین انتخاب است.
آموزش نصب قالب وردپرس
پس از انجام اقدامات احتیاطی فوق، مرحله بعدی در راستای آموزش تغییر قالب وردپرس، نصب قالبی است که میخواهید در وبسایت خود استفاده نمایید. در این مرحله، بسیار مهم است با دقت اقدام به نصب قالب کنید تا هیچ مشکلی در ارتباط با محتوای وبسایت شما ایجاد نشود. در آغاز، باید به دقت تصمیم بگیرید که از کدام قالب برای وبسایت خود استفاده کنید. سپس، در ادامه، سه روش مختلف برای تغییر قالب در وردپرس را به دقت بررسی خواهیم کرد.
نصب پوسته وردپرس به سه روش مختلف
پس از انتخاب قالب مورد نظر، مرحله بعدی نصب آن در سایت وردپرس شماست. برای انجام این کار، شما میتوانید از یکی از سه روش زیر استفاده کنید:
- جستجوی پوسته وردپرس:
با استفاده از این روش، میتوانید به طور مستقیم از داخل داشبورد وردپرس، پوسته مورد نظر خود را جستجو کرده و نصب کنید.
- بارگذاری پوسته از داشبورد وردپرس:
در این روش، میتوانید پوسته خود را از رایانه خود بارگذاری کرده و سپس از داخل داشبورد وردپرس، آن را نصب کنید.
- نصب پوسته با استفاده از FTP:
این روش برای کاربران حرفهای است که با استفاده از FTP (پروتکل انتقال پرونده) میتوانند پوسته را به سایت خود بارگذاری و نصب کنند.
هرکدام از این روشها امکانات ویژهای دارند و بستگی به ترجیحات و توانمندیهای شما میتوانید یکی از آنها را انتخاب کنید. این گام اساسی در تغییر ظاهر و ساختار وبسایت شماست و باید با دقت انجام شود تا هیچ مشکلی در ادامه راه به وجود نیاید.
چک لیست پس از تغییر قالب در ووکامرس انجام دهید
پس از انجام تغییرات در طرح زمینه وبسایت، مهم است مراحل زیر را انجام دهید تا اطمینان حاصل شود که سایت به درستی عمل میکند:
-
آزمایش وبسایت در ووکامرس:
پس از تغییرات، وبسایت خود را آزمایش کنید تا اطمینان حاصل شود که همه عملکردها، افزونهها و ابزارکها به درستی کار میکنند. بررسی پستها، بخش نظرات، تصاویر و فرمهای تماس میتواند در این مرحله کمک کننده باشد.
- سازگاری با مرورگرها:
مطمئن شوید که وبسایت شما در مرورگرهای مختلف اصلی، از جمله Google Chrome، Firefox، Safari و Internet Explorer، به درستی نمایش داده میشود.
- اضافه کردن کدهای رهگیری:
پس از تست ویژگیها و سازگاری، کدهای رهگیری مانند Google Analytics را به وبسایت خود اضافه کنید. استفاده از افزونههای مخصوص میتواند این فرآیند را سادهتر کند.
- غیرفعال کردن حالت تعمیر و نگهداری:
با انجام تستها و اطمینان از سلامت وبسایت، حالت تعمیر و نگهداری را غیرفعال کنید.
- تست سرعت:
زمان بارگذاری صفحه اصلی را مجدداً تست کنید تا اطمینان حاصل شود که تغییرات پوسته هیچ تأثیر منفیای بر سرعت وبسایت نداشته باشد.
- کنترل نرخ ورودی:
نظریهی کاربران در مورد قالب جدید را کنترل کنید و در صورت نیاز، با افزودن ابزارهایی مانند پستهای مرتبط و ویجت پستهای محبوب، نرخ ورودی را افزایش دهید.
- گردآوری بازخورد:
از نظرات و پیشنهادات کاربران برای بهبود طراحی وبسایت استفاده کنید. میتوانید از فرمهای نظرسنجی یا ابزارهای نظرسنجی آنلاین برای جمعآوری بازخورد استفاده کنید. همچنین، با ارسال ایمیل بازاریابی، نظرات مشترکان را دریافت و ایدههای جدید را از آنها بخواهید. این اقدام به بهبود تجربه کاربری و تضمین پاسخگویی به نیازهای کاربران کمک خواهد کرد.
با ما در ارتباط باشید
در وبسایت لایت کالج و صفحه اینستاگرام لایت کمپانی، متنوعترین آموزشها در زمینههای مختلف منتظر شماست. این منابع شامل آموزشهای جامع در زمینههای اکسل و آفیس، تغییر قالب در ووکامرس ، و آشنایی با فتوشاپ و آموزش سئو ووکامرس هستند. از تکنیکهای پیشرفته تا مباحث ابتدایی، مطالب آموزشی ما با هدف ارتقاء مهارتها و دانش شما تدوین شدهاند. با دنبال کردن و مشاهده صفحات لایت کالج در وب و اینستاگرام، به روزترین و کاربردیترین محتواهای آموزشی را در زمینههای مختلف خواهید داشت.
دیدگاهتان را بنویسید