آموزش اسمبل کردن کامپیوتر
هدف این مقاله آموزش اسمبل کردن کامپیوتر است. که بسته به اجزای مورد استفاده متفاوت می باشد. این مقاله به شما کمک می کند که بتوانید یک کامپبتور را اسمبل کنید. قبل ازشروع بدانید که اجزا باید با یکدیگر سازگار باشند. قبل از شروع فرآیند، مطمئن شوید که کامپیوتر را تا زمانی که مونتاژ آن به پایان نرسیده روشن نکنید و کار مونتاژ را با احتیاط انجام دهید زیرا تمام قطعات شکننده هستند.با لایت کالج در ادامه همراه باشید:
ابزار مورد نیاز برای اسمبل کردن کامپیوتر:
کیس
مادربرد
CPU
SSD
GPU
سیستم خنک کننده GPU
رم
منبع تغزیه
پیچ گوشتی
هارد دیسک
سیستم های خنک کننده
مرحله اول:فضایی برای اسمبل کردن کامپیوتر ایجاد کنید
دقت کنید وسایل بسیار ریز و کوچک هستند و ممکن است گم شوند. در مکانی که در آن راحت هستید و مکانی باز است و سطح آن صاف است کار کنید.
مرحله دوم: نصب مادربورد و CPU
محفظه CPU را باز کنید و از لمس نقاط طلایی خودداری کنید. سپس CPU را با دقت در جای خود قرار دهید. در محفظه در جهت صحیح که باید علامت گذاری شود. بریدگی هایی که روی پردازنده و روی مادربرد قرار دارند باید به راحتی جا بیفتد و نباید به اجبار وارد سوکت شوند. بعد از اینکه CPU در محفظه قرار گرفت، قفل روی محفظه را ببندید.
مرحله سوم:سیستم حرارتی و نصب سیستم خنک کننده
پس از نصب CPU مقداری خمیر حرارتی به اندازه نخود را مستقیماً در مرکز قرار دهید اگر در قسمت جلوی CPU بیش از حد استفاده شود، می ریزد و می توان آن را با الکل و یک پنبه تمیز کرد. پس از زدن خمیر، دستورالعمل هایی را که به همراه سیستم خنک کننده ارائه می شود، مشاهده کنید.
نصب را تمام کنید زیرا سیستم های خنک کننده بر اساس نوع خنک کننده مورد استفاده متفاوت هستند. سیستم خنک کننده را به مادربردی که دارای برچسب (فن CPU)است وصل کنید.
هدر برای تغذیه سیستم، اگر از یک سیستم همه کاره استفاده می شود باید مکانی وجود داشته باشد با برچسب “پمپ “ AIOبرای اتصال کابل دوم به آن.
مرحله چهارم:نصب درایو SSD
این مرحله مستلزم پیدا کردن نقاط تماس است که باید به راحتی با جستجو پیدا شوند بعد از اینکه SSD به برق وصل شد، باید پیچ را محکم کنید.
مرحله پنجم: نصب رم
قبل از نصب، مطمئن شوید که گیره هایی که رم را در خود جای داده اند باز هستند. میله های رم را طوری تنظیم کنید که با نقاط شکست مادربرد مطابقت داشته باشند. از دست زدن به نقاط تماس طلایی خودداری کنید. پس از نصب، گیره هایی را که رم را در خود جای داده است ببندید تا محکم شود.
مرحله ششم:نصب محافظ ورودی و خروجی
قبل از نصب با مادربرد خود تراز کنید تا در جهت گیری صحیح با مادربرد باشد. پورت ها سپر ورودی و خروجی باید همراه مادربرد شما باشند. سپس در جهت درستی که با محل قرارگیری مطابقت داشته باشد داخل کیس قرار دهید. مادربرد شما این قسمت به احتمال زیاد باید به اجبار در موقعیت خود قرار گیرد. مهم است که آن را ایمن کنید تا مادربرد در مراحل بعدی از بین نرود.
مرحله هفتم:نصب مادربرد برروی کیس
هر دو پنل جانبی روی کیس را بردارید و با پیچ در جای امنی قرار دهید. هنگامی که فضای داخلی قابل مشاهده است سیم ها را جدا کنید، بنابراین نصب قابل کنترل تر است. اکثر کیس ها مکان قابل توجهی برای قرار دادن مادربرد دارند که معمولاً قابل توجه است. حداقل سوراخ های پیچی که مربوط به سوراخ های کنار مادربرد است پس از قرار دادن برد در جهت صحیح مطابق با سپر خروجی ورودی که در مرحله قبل توضیح داده شد، برد را با پیچ های ارائه شده محکم کنید اما مطمئن شوید برای جلوگیری از آسیب رساندن به مادربرد، آنها را خیلی محکم پیچ نکنید. مادربرد پس از نصب باید تکان بخورد.
نصب سیستم های خنک کننده اضافی (اختیاری)
این مرحله اختیاری است و فقط در صورتی لازم است که فن های اضافی برای خود خریداری کرده باشید. خنک کننده اضافی بسته به گرمای منتشر شده توسط اجزا توصیه می شود برای جلوگیری از آسیب نصب می شود. با این حال، اکثر کیس ها دارای فن های داخلی هستند. این مرحله همچنین بسته به اندازه کیس شما بسیار متفاوت است.
فن ها را جهت دهید تا مطمئن شوید که هوا به داخل کیس جریان می یابد که باید توسط آن قابل مشاهده باشد. میله های ضربدری در پشت فن ها پس از نصب فن ها، مطمئن شوید که آنها را به هدر های فن روی آن وصل کنید. مادربرد برای تامین انرژی، در اینجا نیز ممکن است استفاده از پیچها مفید باشد مدیریت سیم برای تمیز نگه داشتن فضای داخلی این قسمت فقط در صورتی کاربرد دارد که از سیستم خنک کننده همه کاره استفاده می کنید.
مرحله هشتم: نصب واحد منبع تغذیه PSU
به طور معمول، در انتهای کیس برخی از PSU ها سیم های زیادی دارند در حالی که برخی دیگر سیم های کمی دارند. اکثر موارد مدیریت این کابل ها را آسان می کند و برای جلوگیری از انسداد جریان هوا مهم است که این کار را انجام دهید. پرونده PSU را به محل تعیین شده بلغزانید و مطمئن شوید که فن جهت اشاره دارد خارج از پرونده از پیچ های ارائه شده برای قفل کردن PSU در محل صحیح استفاده کنید.
مادربرد دارای یک اتصال 24 پین است که باید وصل شود و یک اتصال 4 کانکتور و8 پین برای CPU که باید وصل شود. هارد دیسک هایی که ممکن است نصب کرده باشید نیز به برق نیاز دارند. باید سیم ها را به پریزهای مربوطه وصل کنید. برای اتصال تمام سوئیچ ها و پورت های USB باید سیم هایی را که بودند بیرون بکشید. هر سیم را بررسی کنید تا پورت مربوطه را روی مادربرد پیدا کنید.
نتیجه
با طی کردن این مراحل آموزش اسمبل کردن کامپیوتر به پایان رسید. ماوس و کیبورد را وصل کنید و مانیتور را به آن وصل کنید. PSU را به یک پریز وصل کنید و آن را روشن کنید. اگر روشن نشد تمام مراحل را مرور کنید و مطمئن شوید که همه سیمها به جای درست وصل شدهاند. ممنون که با این آموزش از لایت کالج همراه بودید. برای مشاهده آموزش های رایگان ویدئویی بیشتر به سایت لایت کالج مراجعه کنید.
دیدگاهتان را بنویسید