آموزش فرمول نویسی در اکسل

آموزش فرمول نویسی در اکسل :
با توجه به محبوبیت بسیار زیاد اکسل، احتمالا تعداد کمی از افراد وجود دارند که از اکسل استفاده نکرده اند. اکسل از چندین برنامه داخلی پشتیبانی می کند که استفاده از آن را آسان تر می کند.
یکی از این ویژگیها که به اکسل اجازه میدهد متمایز شود، فرمولهای برگه اکسل است. در اینجا، ما 25 فرمول برتر اکسل را که باید هنگام کار بر روی اکسل بدانیم، بررسی خواهیم کرد. موضوعاتی که در این مقاله به آنها خواهیم پرداخت به شرح زیر است:
فرمول اکسل چیست؟
آموزش فرمول نویسی در اکسل
در مایکروسافت اکسل، فرمول عبارتی است که بر روی مقادیر در محدوده ای از سلول ها عمل می کند. این فرمول ها حتی زمانی که خطا باشد، نتیجه را برمی گرداند. فرمول های اکسل شما را قادر می سازد تا محاسباتی مانند جمع، تفریق، ضرب و تقسیم را انجام دهید. علاوه بر اینها، میتوانید میانگینها را بیابید و درصدها را در اکسل برای طیف وسیعی از سلولها محاسبه کنید، مقادیر تاریخ و زمان را دستکاری کنید و کارهای بیشتری انجام دهید.
فرمول ها در اکسل: یک نمای کلی
یک سلول را انتخاب کنید.
برای وارد کردن علامت مساوی، روی سلول کلیک کرده و = را تایپ کنید.
باید یک اپراتور وارد کنید.
آدرس سلول بعدی را در سلول انتخاب شده وارد کنید.
Enter را فشار دهید.
اصطلاح دیگری وجود دارد که برای فرمول های اکسل بسیار آشناست و آن «تابع» است. دو کلمه “فرمول” و “توابع” گاهی اوقات قابل تعویض هستند. آنها نزدیک به هم هستند، اما در عین حال متفاوت هستند. یک فرمول با علامت مساوی شروع می شود.توابع در اکسل دارای نام هایی هستند که کاربرد مورد نظر آنها را نشان می دهد.
مثال زیر نشان می دهد که چگونه از فرمول ضرب به صورت دستی با عملگر “*” استفاده کرده ایم.
فرمول نمونه: “=A2*B2”
این مثال زیر نشان می دهد که چگونه از تابع – “PRODUCT” برای انجام ضرب استفاده کرده ایم. همانطور که می بینید، ما در اینجا از عملگر ریاضی استفاده نکردیم.
فرمول نمونه: “=PRODUCT(A2,B2)”
فرمول ها و توابع اکسل به شما کمک می کنند تا وظایف خود را به نحو احسن انجام دهید و در زمان صرفه جویی می شود. بیایید ادامه دهیم و انواع مختلف توابع موجود در اکسل را بیاموزیم و در صورت لزوم از فرمول های مربوطه استفاده کنیم.
فرمول ها و توابع اکسل :
جمع
تابع SUM() همانطور که از نام آن پیداست، مجموع محدوده انتخاب شده از مقادیر سلول را نشان می دهد. عملیات ریاضی که جمع است را انجام می دهد. در زیر نمونه ای از آن آورده شده است:
فرمول نمونه: “=SUM(C2:C4)”
همانطور که در بالا می بینید، برای یافتن مقدار کل فروش برای هر واحد، باید به سادگی تابع “=SUM(C2:C4)” را تایپ کنیم. این به طور خودکار 300، 385 و 480 را جمع می کند. نتیجه در C5 ذخیره می شود.
میانگین :
تابع AVERAGE () بر محاسبه میانگین محدوده انتخاب شده از مقادیر سلول تمرکز می کند. همانطور که در مثال زیر مشاهده می شود، برای یافتن میانگین کل فروش، باید به سادگی وارد کنید:
“=AVERAGE(C2، C3، C4)”
به طور خودکار میانگین را محاسبه می کند و شما می توانید نتیجه را در مکان مورد نظر خود ذخیره کنید.
COUNT :
تابع COUNT() تعداد کل سلول ها را در محدوده ای که شامل یک عدد است می شمارد. شامل سلولهایی که خالی است و آنهایی که دادهها را به جز عددی در قالب دیگری نگهداری میکنند، نمیشود.
فرمول نمونه: “=COUNT(C1:C4)”
همانطور که در بالا مشاهده شد، در اینجا، ما از C1 تا C4، در حالت ایده آل، چهار سلول را می شماریم. اما از آنجایی که تابع COUNT تنها سلولهای دارای مقادیر عددی را در نظر میگیرد، پاسخ 3 است زیرا سلول حاوی «فروش کل» در اینجا حذف شده است.
اگر از شما خواسته می شود که تمام سلول ها را با مقادیر عددی، متن و هر قالب داده دیگری بشمارید، باید از تابع COUNTA() استفاده کنید. با این حال، COUNTA() هیچ سلول خالی را شمارش نمی کند.
برای شمارش تعداد سلول های خالی موجود در محدوده ای از سلول ها، از COUNTBLANK() استفاده می شود.
SUBTOTAL
با حرکت رو به جلو، بیایید بفهمیم که تابع فرعی چگونه کار می کند. تابع ()SUBTOTAL مقدار فرعی را در پایگاه داده برمی گرداند. بسته به آنچه می خواهید، می توانید میانگین، تعداد، مجموع، حداقل، حداکثر، حداقل و موارد دیگر را انتخاب کنید. بیایید به دو نمونه از این دست نگاهی بیندازیم.
“=SUBTOTAL(1، A2: A4)”
در فهرست فرعی کل، “1” به میانگین اشاره دارد. از این رو تابع بالا میانگین A2: A4 را می دهد و پاسخ آن 11 است که در C5 ذخیره می شود. به همین ترتیب،
«=SUBTOTAL(4، A2: A4)»
این سلول را با حداکثر مقدار از A2 تا A4 انتخاب می کند که 12 است. گنجاندن “4” در تابع حداکثر نتیجه را ارائه می دهد.
از این نکته ها خوشت اومد؟! در نظرات به ما بگویید.
لایت کالج در مسیر آموزش کنار شماست. دیدن محصولات آموزشی لایت کالج و درخواست دوره .
لایت کالج را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
دیدگاهتان را بنویسید